فریت بار به آلمان

زمانی که شما تصمیم به جابجایی منزل می‌گیرید، قطعاً از قبل فکر اسباب‌کشی را می‌کنید، یعنی تمام لوازم را بسته‌بندی کرده و داخل کارتون قرار می‌دهید. از طرفی حواستان هست که امنیت لوازم حفظ شود و از قبل هم برای گرفتن خاور یا کامیون برنامه‌ریزی می‌کنید اما آیا تا به حال به این فکر کردید که اگر بخواهید به کشورهای خارجی مثل آلمان سفر کنید، تکلیف لوازم‌تان چه می‌شود؟ احتمالا تصورتان این است که مجبور هستید لوازم را بفروشید و بعد مهاجرت کنید؛ اما خوشبختانه موضوعی به نام فریت بار، مسئله را حل کرده است. راه‌های انتقال بار خیلی متنوع و گسترده هستند و شرکت‌های حمل و نقل، راهکارهای متفاوتی برای این موضوع دارند که یکی از آنها فریت بار است که به معنای روش‌های مختلف انتقال بار می‌باشد. در این مقاله در مورد فریت بار به آلمان اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار خواهیم داد.

فریت بار چیست؟

تعریف فریت بار

از همین ابتدا بهتر است که یک تعریف جامع و دقیق در مورد فریت بار اشته باشیم و به طور مجزا راجع به فریت بار به آلمان صحبت کنیم. فریت بار از کلمات لاتینِ فریت (Freight) و بار (Cargo) گرفته شده است؛ به معنای حمل و ارسال هوایی، زمینی، ریلی و دریایی می‌باشد. کسانی که می‌خواهند به کشورهای خارجی مسافرت طولانی مدت داشته باشند و لوازم و اسباب و اثاثیه منزل را با خودشان حمل کنند، می‌توانند از فریت بار استفاده کنند. شرکت‌های حمل و نقلِ مختلف از جمله شرکت ما با عنوان دم بار هوایی فرتاک این خدمات را ارائه می‌دهد و هر شخص حقیقی و حقوقی هم می‌تواند از این خدمات به اندازه کافی و به نحو احسن بهره‌مند شود که البته برای مقاصد داخلی دور هم می‌توان از فریت بار استفاده کرد اما در این مقاله روی صحبت ما فریت بار به آلمان است.

مزیت فریت بار به آلمان چیست؟

در پروازهای گوناگون با خطوط هوایی متنوع و مقاصد متفاوت، شما می‌توانید از روش‌های مختلفی برای حمل بار استفاده کنید. اگر مقصدتان آلمان یا دیگر کشورها باشد، یکسری محدودیت‌ها برای حمل بار مسافری وجود دارد. در حقیقت اگر شما بخواهید بیشتر از حد مجازی که تعریف شده، بار جابجا کنید، با چالش روبه‌رو خواهید شد و باید مبلغ قابل توجه و سنگینی را برای اضافه بار پرداخت کنید؛ اما فریت بار به آلمان این مشکل را حل کرده و یک راه‌حل عالی و مقرون بصرفه برای شما خواهد بود و این بزرگترین مزیت به حساب می‌آید.

آیا ارسال بار به آلمان به راحتی انجام می‌شود؟

زمانی که میخواهید فریت بار به آلمان یا هر کشور دیگری را انتخاب کنید، باید ببینید که آیا حمل و نقل بار به آن کشور رواج دارد یا خیر. اتفاقاً باید بگوییم یکی از مقاصد پرطرفدار که فریت بار در آن خیلی رونق پیدا کرده، کشور آلمان است. یعنی در بین دیگر کشورها در قاره اروپا بیشترین رونق فریت بار، مربوط به کشور آلمان است. علت هم این است که ایرانیان مخصوصاً در سال‌های اخیر خیلی به این کشور رفت و آمد کرده‌اند و مهاجرت زیادی در آنجا انجام می‌شود و همین باعث شده که حمل و نقل بار گسترش پیدا کند و شرکتهای حمل و نقل زیادی روی این موضوع سرمایه‌گذاری کنند. در واقع بهترین الگوی ارسال بار به آلمان به خاطر مسافت زیادی که بین ایران و آلمان وجود دارد، هم اکنون فریت بار شناخته می‌شود. جالب‌تر اینکه شما می‌توانید از طریق فریت بار به آلمان، حمل و نقل به کشورهای همسایه مانند دانمارک، بلژیک، سوئیس، لوکزامبورگ، اتریش، فرانسه، لهستان و جمهوری چک را هم تجربه کنید.

هزینه فریت بار به آلمان چقدر است؟

هزینه فریت بار

مسئله دیگری که بسیار اهمیت دارد؛ مربوط به بودجه مالی و هزینه‌ها است. قطعا شما باید در این مورد اطلاعات داشته باشید تا بتوانید برنامه‌ریزی کنید اما از طرفی هم باید بگوییم که این هزینه به شدت متغیر است. هزینه فریت بار به آلمان شامل موارد مختلفی از جمله نوع بسته‌بندی، حمل و نقل به فرودگاه امام، هزینه مربوط به بارگیری، انبارداری، دریافت مجوز و تشریفات گمرکی و عوامل دیگر می‌شود. حجم بسته، شهر مقصد، وزن بسته و نوع محموله‌ای که دارید هم روی قیمت تاثیرگذار است.

علاوه بر همه این هزینه‌های پایه که گفتیم، شما باید نرخ دلار در ایران را هم در دوره‌های مختلف در نظر بگیرید. زیرا بالاخره نوسانات ارزی وجود دارد و نمی‌توان یک مبلغ دقیق را بیان کرد. شما می‌توانید با شماره‌های تماسی که در صفحه اصلی درج شده‌اند، تماس گرفته و نرخ اصلی را برای استفاده از فریت بار متوجه شوید.

آیا بسته ‌بندی محصولات را باید خودمان انجام دهیم؟

از آنجایی که آلمان یکی از دورترین مقاصد است، در نتیجه احتمالا این سوال برایتان پیش می‌آید که چگونه باید لوازم را بسته‌بندی کنید تا کمترین آسیبی مخصوصا به لوازم حساس وارد نشود. باید بگوییم که بسته‌بندی محصولات توسط خود شرکت انجام خواهد شد؛ یعنی با توجه به محموله‌ای که دارید و وسیله ای که قرار است داخل کارتون‌ها قرار دهید، آنها بسته‌بندی را برایتان انجام می‌دهند؛ زیرا به هر حال برای سفر به آلمان مسافت طولانی در پیش است. در حقیقت میتوان این لوازم را از طریق راه‌های زمینی، ریلی و حتی هوایی حمل کرد، اما بسته‌بندی باید مختص خودِ مسیرها باشد که خدمات شرکت به صورت تخصصی این کار را برایتان انجام می‌دهند.

آیا امکان ارسال بار از آلمان به ایران هم وجود دارد؟

قطعاً بله.  همانطور که شما بسته‌ها و محموله‌ها را از ایران به  کشورهای مختلف از جمله آلمان می‌فرستید، می‌توانید مسیر بالعکس را هم در پیش بگیرید و بارها را از آلمان به ایران ارسال کنید. شرکت‌های حمل و نقل معمولاً در کشورهای خارجی هم مستقر هستند و این اقدام را برایتان انجام میدهند و مراحل ارسال بار از آلمان به ایران با فریت بار به آلمان متفاوت نیست.

کلام آخر

حمل و نقل بار یک مسئله بسیار مهم است که شما حتما باید با ظرافت و دقت خاصی این کار را به انجام برسانید اما زمانی که میخواهید به یک کشور خارجی سفر کنید، قطعا این موضوع حساسیت بیشتری پیدا می‌کند. خیلی‌ها برای رفتن به آلمان به عنوان کشوری که خیلی از ما فاصله دارد، برای جابجایی لوازم‌شان به آنجا دغدغه دارند اما خوشبختانه فریت بار به آلمان این مسئله راه حل کرده است. در این مقاله توضیحاتی در مورد این نوع فریت بار دادیم و برایتان در مورد مزیت و عوامل تعیین‌کننده‌ی هزینه و به طور کل روش‌های ارسال بار به آلمان نیز صحبت کردیم تا اگر قصد انجام این کار را دارید، با اطلاعات بیشتری به سراغ انجامش بروید.

برخی از سوالات متداول

آیا نوع کارتون‌های بسته بندی در فریت بار به آلمان اهمیت دارد؟

قطعا بله. به خاطر همین است که شرکت‌های حمل و نقل، خودشان بسته‌بندی را انجام می‌دهند. مهمترین نکته‌ای که می‌توانیم به آن اشاره کنیم، این است که اندازه کارتون‌ها با یکدیگر یکسان باشند.

وزن مناسب برای کارتون‌ها در فریت بار به کشور آلمان باید چقدر باشد؟

یک فرمول مشخص برای محاسبه وزن مناسب کارتون‌ها در فریت بار به آلمان وجود دارد. به این صورت که طول، عرض و ارتفاع کارتون را در هم ضرب کنید. عددی که به دست می‌آید را باید بر ۱۱۱۱ تقسیم کنید و وزن مناسب را به دست بیاورید. اگر وزن بار شما از این مقدار کمتر بود، بار شما به صورت حجمی محاسبه میشود و هزینه آن بالاتر می‌رود.

اظهارنامه ورود چه زمانی صادر می‌گردد؟

حداقل ۲۴ ساعت قبل از بارگیری کالا در بندر مبدا، اظهارنامه ورود باید توسط شرکت حمل و نقل به ثبت برسد.